Marynowane krewetki, ananas i portugalska kiełbasa Kabobs

Marynowane krewetki, ananas i portugalska kiełbasa Kabobs
Marynowane krewetki, ananas i portugalska kiełbasa Kabobs wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.36 za porcję. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 50 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, wasabi, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest dostarczany przez SippitySup. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ananas Krewetki Kabobs, Ananas & BBQ krewetki Kabobs, oraz Grillowane krewetki i ananasy Kabobs dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill do średniej-wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Wymieszać sok z cytryny, wasabi, oliwa z oliwek,kolendra, lilikoi, ostry sos, kminek, sól i papryka razem w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
WasabiWasabi
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
Dodaj krewetki, podrzucając dobrze płaszcz. Przykryć i przechowywać w lodówce 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
4
Usuń krewetki z marynaty; rezerwy marynaty. Luźno wątku krewetki, plastry ananasa i portugalskie plastry kiełbasy na przemian na każdym z 6 (15-calowy) metalowe szaszłyki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierścienie AnanasowePierścienie Ananasowe
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
5
Umieść kabobs na rozgrzanym ruszcie i szczotką z zastrzeżoną marynatą; grill na 1 stronie około 3 minut. Odwróć je szczotkowanie je z więcej marynaty, grill przykryć i gotować dodatkowe 1 lub 2 minut, aż krewetki są różowe i ledwo gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Podawać na ciepło z pomidorami (jeśli używasz) i chutney z mango.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chutney Z MangoChutney Z Mango
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn