Marynowane krewetki, ananas i portugalska kiełbasa Kabobs
Marynowane krewetki, ananas i portugalska kiełbasa Kabobs wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.36 za porcję. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 50 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, wasabi, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest dostarczany przez SippitySup. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ananas Krewetki Kabobs, Ananas & BBQ krewetki Kabobs, oraz Grillowane krewetki i ananasy Kabobs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średniej-wysokiej temperatury.
Wymieszać sok z cytryny, wasabi, oliwa z oliwek,kolendra, lilikoi, ostry sos, kminek, sól i papryka razem w małej misce.
Dodaj krewetki, podrzucając dobrze płaszcz. Przykryć i przechowywać w lodówce 20 minut.
Usuń krewetki z marynaty; rezerwy marynaty. Luźno wątku krewetki, plastry ananasa i portugalskie plastry kiełbasy na przemian na każdym z 6 (15-calowy) metalowe szaszłyki.
Umieść kabobs na rozgrzanym ruszcie i szczotką z zastrzeżoną marynatą; grill na 1 stronie około 3 minut. Odwróć je szczotkowanie je z więcej marynaty, grill przykryć i gotować dodatkowe 1 lub 2 minut, aż krewetki są różowe i ledwo gotowane przez.
Podawać na ciepło z pomidorami (jeśli używasz) i chutney z mango.