Marynowane Karczochy Serca
Marynowane karczochy mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 148 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 30 i kosztuje 40 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz liście laurowe, sól, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Marynowane Karczochy Serca, Marynowane Karczochy Serca I Grzyby, oraz Marynowane pieczarki, karczochy i sałatka z kalafiora dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu połącz ocet jabłkowy, sól, cztery liście laurowe, 3 paski skórki cytrynowej i 1 szklankę wody. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu.
Dodać karczochy serca i dusić tylko do miękkości, o 3 do 5 protokół.
Odcedzić karczochy, wyrzucić liście laurowe i skórkę z cytryny.
Podczas gdy karczochy są jeszcze ciepłe, podziel je między 3 czyste, suche słoiki 8-uncji.
Dodaj 1 liść laurowy, jeden pasek skórki cytrynowej i 1/4 łyżeczki płatków ostrej papryki do każdego słoika. Karczochy przykryć całkowicie oliwą z oliwek. Odstawić, odsłonić, aż karczochy będą chłodne. Zamknąć słoiki i przechowywać karczochy w lodówce do 2 miesięcy.