Marynowane Kaboby Wołowe

Marynowane Kaboby Wołowe
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Marynowane Kaboby wołowe mogą być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 36g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 509 kalorii. Przepis ten służy 2. Na 3,48 zł za porcję, ten przepis okładki 36% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sok pomarańczowy, zieloną cebulę, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pępek pomarańczy można śledzić to danie główne z Lody Pomarańczowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 87%. Ten wynik jest ogromny. Spróbuj Marynowane Kaboby Wołowe, Marynowane Warzywa Wołowina Kabobs, oraz Marynowane Kaboby Wieprzowe podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zetrzeć skórkę pomarańczową; usunąć pozostałą skórkę i pestkę. Podziel pomarańczowy na osiem segmentów. W misce połączyć startą skórkę, sok pomarańczowy, sos teriyaki, musztardę, miód, czosnek i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Lub Uda Z Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojone W Kostkę O Boku 1-1/2 CalaPiersi Lub Uda Z Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojone W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Pokroić wołowinę na 1-in. kostki; umieścić w zamykanej plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
3
Dodać pomarańcze, grzyby, cebulę i połowę marynaty. Worek uszczelniający; przechowywać w lodówce na noc. Schłodzić pozostałą marynatę do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
4
Marynatę odcedzić i wyrzucić. Na czterech metalowych lub nasączonych drewnianych szaszłykach, naprzemiennie nitkuj wołowinę, pomarańcze i warzywa. Broil 3 w od ognia przez 15-20 minut lub aż mięso osiągnie pożądaną doneness i warzywa są delikatne, obracając się często.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami
5
W rondlu połączyć skrobię kukurydzianą i wodę, aż będzie gładka. Wymieszać w marynacie reserved. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
6
Podawać na kabobs i ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia84
Magazyn