Marynowane grzyby z miodem i szałwią
Marynowane grzyby z miodem i szałwią mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 201 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz szalotkę, ocet winny, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Antipasto marynowane z czosnkiem i szałwią, Penne z szałwią i grzybami, oraz Pierś z kaczki marynowana w maślance i szałwii na brązowym ryżu Stu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 8 składników ubić w dużej misce, dodać pieczarki.
Odstawić na co najmniej 30 minut, od czasu do czasu mieszając.
Podawać w temperaturze pokojowej łyżką szczelinową.
Dekorować, w razie potrzeby.
Dla rozrywki, wysoki styl " Grzybki: Ubierz tę marynowaną sałatkę grzybową, serwując ją w stopie naczynia lub miski drobiazg.
Wine & Dine: do kolacji polecamy następujące wina: Morgan Monterey Syrah, Chateau Souverain Dry Creek Zinfandel lub Bleasdale Langhorne Creek Shiraz-Cabernet.