Marynowane grillowane jabłka z miętą

Marynowane grillowane jabłka z miętą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj marynowanych grillowanych jabłek z miętą. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pieprz, mięta, vanillan ekstrakt, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Grillowana marynowana noga jagnięca ze szparagami i miętą Chimichurri, Mięta Marynowane Grillowane Krewetki Tabbouleh Sałatka, oraz Marynowany Grillowany kurczak z sosem ogórkowo-miętowym jogurtowym.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 6 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
2
Dodać plasterki jabłka; uszczelnić i marynować w lodówce 1 do 2 godzin, obracając torebkę od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
3
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Wyjmij jabłko z torby, rezerwując marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
5
Umieść plasterki jabłek na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem do gotowania; grilluj 3 minuty z każdej strony, obracając i fastrygując często zarezerwowaną marynatą. Ułóż plastry jabłek na talerzu; skrop pozostałą marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn