Marynowane grillowane jabłka z miętą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj marynowanych grillowanych jabłek z miętą. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pieprz, mięta, vanillan ekstrakt, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Grillowana marynowana noga jagnięca ze szparagami i miętą Chimichurri, Mięta Marynowane Grillowane Krewetki Tabbouleh Sałatka, oraz Marynowany Grillowany kurczak z sosem ogórkowo-miętowym jogurtowym.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Dodać plasterki jabłka; uszczelnić i marynować w lodówce 1 do 2 godzin, obracając torebkę od czasu do czasu.
Wyjmij jabłko z torby, rezerwując marynatę.
Umieść plasterki jabłek na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem do gotowania; grilluj 3 minuty z każdej strony, obracając i fastrygując często zarezerwowaną marynatą. Ułóż plastry jabłek na talerzu; skrop pozostałą marynatą.