Marynowane Fioletowe Marchewki

Marynowane Fioletowe Marchewki
Marynowane fioletowe marchewki mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko receptur Hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 60 porcji z 24 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka ząbków czosnku, papryka serrano, nasiona koperku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Marynowana Kapusta Purpurowa, Purple Hull Groch Marynowany Sałatka, oraz Unknownchef86 ' s Purple Pickled Eggs.

Instrukcje

1
Marchew pokroić wzdłuż na ćwiartki. Doprowadzić ocet, wodę i sól do wrzenia w 4-qt. rondel na średnim ogniu. Pakuj marchew w 6 sztuk (1-pkt.) gorące sterylizowane słoiki, napełnianie do 1/2 cala od góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj 1 ząbek czosnku, 1 pieprz serrano, 1 łyżeczka. nasiona kopru i 1 łyżeczka. nasiona gorczycy do każdego słoika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Skórka Z 1, Sok Z ObuLimonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Koper OgrodowyKoper Ogrodowy
3
Wlać gorącą mieszaninę octu na mieszaninę w słoikach, wypełniając do 1/2 cala od góry. Uszczelnienie i proces zgodnie z zaleceniami (patrz poniżej), wydłużając czas wrzenia w Kroku 3 Instrukcji konserw do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
4
Odstawić na co najmniej 7 dni przed podaniem.
5
Trzystopniowy poradnik do stawiania
6
Tak, to naprawdę takie proste. Aby rozpocząć, potrzebujesz podstawowego konserwatora, podnośnika do słoików i stojaka do konserw. Poszukaj 9-lub 12-częściowego zestawu do konserw, który będzie zawierał wszystkie te elementy i nie tylko.
7
Wysterylizować.
8
Doprowadzić do wrzenia puszkę do połowy pełną wody; gotować na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
9
Umieść słoiki w dużym garnku z wodą do przykrycia; doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
10
W dużym rondlu umieść paski i pokrywki. (Zawsze używaj nowych pokrywek.) Za pomocą kadzi, opasek i pokryw z gorącą wodą z kanistra, aby zmiękczyć uszczelki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
ChochlaChochla
11
Odstawić na 10 minut.
12
Przygotuj Przepis.
13
Tymczasem przygotuj przepis.
14
Usuń gorące słoiki z stockpot, 1 na raz, za pomocą podnośnika słoika i wypełnij zgodnie z zaleceniami w przepisie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
15
Uszczelnienie I Proces.
16
Wytrzyj felgi wypełnionych słoików. Przykryj od razu metalowymi pokrywkami i przykręć opaski (ciasne, ale nie za ciasne).
17
Umieść słoiki w stojaku do konserw i umieść w gotującej się wodzie w puszkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
18
Dodaj więcej wrzącej wody w razie potrzeby, aby przykryć słoiki o 1 do 2 cali. Doprowadzić wodę do toczącego się wrzenia; gotować 15 minut, dostosowując czas przetwarzania do wysokości.* Wyłącz ciepło i odstaw 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
19
Wyjąć słoiki z konserwy i odstawić w temperaturze pokojowej przez 24 godziny. Test uszczelnień słoików przez naciśnięcie centrów pokryw. Jeśli pokrywki nie pękają, słoiki są odpowiednio uszczelnione. Przechowywać w chłodnym, ciemnym miejscu w temperaturze pokojowej do 1 roku. Przechowywać w lodówce po otwarciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
20
* Zapoznaj się z kompletnym przewodnikiem USDA do domowego konserwowania w nchfp.uga.edu/publications/publications_usda.html aby dostosować czas przetwarzania do wysokości.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia6
Magazyn