Marynowane Dyni: Scapece Di Zucca

Marynowane Dyni: Scapece Di Zucca
Marynowane dyni: Scapece Di Zucca wymaga ok. 55 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 154 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 64 centów za porcję. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Mieszanka dyni, oliwa z oliwek, płatki chile i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 88%. Podobne przepisy to Scapece Di Zucca - Kabaczek Marynowany, Ravioli: Agnolotti di Zucca, oraz Dynia maślana słodko-kwaśna - - - Zuccan w Agrodolce.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Doprawić dynię solą i pieprzem, skropić 4 łyżkami oliwy z oliwek i umieścić w jednej warstwie na 1 lub 2 arkuszach ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3
Piec w piekarniku, aż po prostu miękkie, o 18 do 20 protokół. W międzyczasie wymieszaj pozostały olej, ocet, cebulę, płatki chile, oregano i czosnek i dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
4
Wyjąć Kabaczek z piekarnika i zalać marynatą. Pozostawić do ostygnięcia na 20 minut w marynacie, posypać świeżymi liśćmi mięty i podawać. To danie można zrobić wcześniej w ciągu dnia, ale nie należy go przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Miętaświeża Mięta
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia61
Magazyn