Marynowane Brzoskwinie

Marynowane Brzoskwinie
Marynowane brzoskwinie to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 518 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli koszernej, tabletki witaminy c, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 31 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Marynowane Brzoskwinie, Marynowane Brzoskwinie, oraz Marynowane Niedojrzałe Brzoskwinie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozpuścić witaminę C w proszku w 6 szklankach wody w dużej misce (do zakwaszenia wody).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Wytnij płytkie X na dnie każdej brzoskwini ostrym nożem do parkowania i blanszuj w 4 partiach w 5 - do 6-kwartowym garnku z wrzącą wodą 10 do 15 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Przełożyć łyżką szczelinową do dużej miski z lodem i zimną wodą i odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. Obrać brzoskwinie, następnie połówki wzdłuż i Wgłębić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Dodać brzoskwinie do zakwaszonej wody i odstawić 10 minut, a następnie dobrze osuszyć w durszlaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
5
Wrzucić brzoskwinie z cukrem w szerokim ciężkim garnku 6-quart i schłodzić, przykryte, co najmniej 8 i do 12 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
1
Umyć słoiki, pokrywki i przykręcić paski w gorącej wodzie z mydłem, a następnie dobrze spłukać. Suche taśmy śrubowe. Umieść słoiki na stojaku w puszkach i dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć słoiki o 2 cale. Doprowadzić do wrzenia, przykryty, a następnie gotować 10 minut. Przykryj pokrywki wodą w małym rondlu i podgrzewaj, aż termometr zarejestruje 82° (nie pozwól gotować). Przechowywać słoiki i pokrywki zanurzone w gorącej wodzie, przykryte, aż będą gotowe do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1
Dodaj ocet, przyprawę, sól i pozostałą 1/2 szklanki wody do brzoskwiń (cukier rozpuści się i wyciągnie soki brzoskwiniowe) i doprowadzić do wrzenia na umiarkowanym ogniu, odtłuszczając pianę. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż brzoskwinie są ledwo miękkie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Wyjąć słoiki i pokrywki z wody, rezerwując wodę w puszkach i przenieść do czystego ręcznika kuchennego, a następnie podzielić brzoskwinie między słoiki za pomocą łyżki szczelinowej. Powrót płyn do gotowania brzoskwini do wrzenia, a następnie wlać do słoików, pozostawiając 1/4 cala miejsca na górze. Uruchom cienki nóż między brzoskwiniami a bokami słoików, aby wyeliminować pęcherzyki powietrza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
1
Wytrzyj obręcze napełnionych słoików zwilżonym ręcznikiem kuchennym, a następnie mocno przykręć pokrywki za pomocą taśm śrubowych. Umieść zamknięte słoiki na stojaku w puszkach i, jeśli to konieczne, dodaj wystarczającą ilość gorącej wody, aby przykryć słoiki o 2 cale. Doprowadzić do wrzenia, przykryte. Gotować słoiki 20 minut, a następnie przenieść szczypcami do powierzchni wyłożonej ręcznikiem do ostygnięcia. Słoiki będą uszczelniać, gdy ostygną (jeśli usłyszysz ping, który sygnalizuje, że próżnia utworzona na górze słoika sprawiła, że wieczko było wklęsłe).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
2
Po schłodzeniu słoików od 12 do 24 godzin, naciśnij środek każdej pokrywy, aby sprawdzić, czy jest wklęsła, a następnie zdejmij taśmę śrubową i spróbuj zdjąć pokrywę opuszkami palców. Jeśli nie możesz, pokrywa ma dobre uszczelnienie. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu do 6 miesięcy. Natychmiast włóż słoiki, które nie zostały zamknięte w lodówce i najpierw ich użyj.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn