Marynowane Boconcini z grillowaną sałatką z cukinii i Prosciutto Julienne

Marynowane Boconcini z grillowaną sałatką z cukinii i Prosciutto Julienne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 525 kalorii, 26g białka, oraz 47 g tłuszczu. Na $3.65 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Jeśli masz liście oregano, cukinię, liście tymianku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Kolacja: sałatka z soczewicy z grillowaną cukinią i Prosciutto, Gotowane ostrygi w szampanie z dodatkiem warzyw, szpinaku liściastego i szynki Prosciutto, oraz Grillowane szaszłyki z cukinią i Prosciutto.
Instrukcje
Odcedzić boconcini z płynu, który przyszedł. W misce do miksowania umieść cukinię, 3 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, tymianek, oregano, pokruszone czerwone płatki chili oraz sól i pieprz. Odstawić na co najmniej 1 godzinę.
Umieścić plastry cukinii na grillu i gotować do miękkości, ale nie bardzo miękkie.
Wyjąć z grilla i umieścić w średniej misce.
Dodać skórkę z cytryny, cały szczypiorek, kawałki pomidorów śliwkowych, ocet i posiekaną natkę pietruszki. Delikatnie wrzucić do herbu cukinię i podzielić na 4 talerze.
Umieść 3 boconcini na każdym stosie cukinii i odstaw na bok. Stos wszystkie prosciutto bezpośrednio na siebie i pokroić w poprzek plasterku na matchstick julienne.
Posypać mozzarellą i cukinią i podawać natychmiast.