Marynowana Zielona Fasola
Marynowana zielona fasola wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 104 kalorie, 4G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Mieszanka chwastów koperku, sól, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 51%. Spróbuj Marynowana Zielona Fasola, Marynowana zielona fasola, oraz Marynowana Zielona Fasola dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój zieloną fasolkę, aby zmieściła się w słoikach do puszek.
Umieść zieloną fasolkę w parowarze na 1 cal wrzącej wody i przykryj. Gotować do miękkości, ale nadal twarde, przez 3 protokół. Zanurz fasolę w lodowatej wodzie.
Zapakuj fasolę do czterech gorących, sterylizowanych słoików.
Umieścić 1 ząbek czosnku i 2 gałązki kopru w każdym słoiku, na szkle.
Dodaj 1 łyżeczkę soli do każdego słoika.
W dużym rondlu na dużym ogniu doprowadzić ocet i wodę do wrzenia.
Dopasuj słoiki z pokrywkami i pierścieniami i przetworz przez 10 minut we wrzącej łaźni wodnej.