Marynowana Sałatka z łososia alaskańskiego i awokado z rukolą

Marynowana Sałatka z łososia alaskańskiego i awokado z rukolą
Marynowana Dzika Sałatka z łososia alaskańskiego i awokado z rukolą rzeżuchą to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 667 kalorii. Na 4,62 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać sok z cytryny, ocet jabłkowy, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać awokado hass można śledzić to danie główne z Czekoladowy Koktajl Z Awokado jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Chrupiąca Sałatka Z Łososia Alaskańskiego, Dziki łosoś alaskański z sosem malinowym Chipotle i sałatką z Mango, oraz Głodny? Wild Alaskan Pink Salmon Patties with Spicy rukola Salad dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce ubij razem musztardę dijon i ocet razem, aż dobrze włączone. Powoli dodawać olej w stałym strumieniu, stale ubijając. Gęsty kremowy, w pełni emulgowany opatrunek to twój cel.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać szczyptę każdej soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Umieść kostki łososia w dużej misce z winegretem musztardowym. Wrzucić do herbu; przykryć i przechowywać w lodówce 4 do 8 godzin, rzucając je raz na jakiś czas, aby zapewnić nawet marynowanie.Tuż przed podaniem. Pokrój awokado na pół i usuń pestki. Użyj melon baller, aby jak najwięcej ładnie uformowanych kulek, jak to możliwe, umieszczając je w średniej misce podczas pracy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wlać sok z cytryny na nich, aby zapobiec odbarwieniu. Wrzucić delikatnie połączyć.Talerz każdej sałatki indywidualnie, dzieląc rukolę i kolendrę równomiernie między każdą płytką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
5
Łososia i awokado odsączyć, wyrzucając płyn. Łososia i awokado podzielić między talerze. Płyn, który do nich przylega, powinien wystarczyć opatrunku. Ale zwykły winegret można dodać, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
6
Każdy dekorujemy pełnymi nasionami musztardy i mielonym szczypiorkiem. Doprawić do smaku solą i pieprzem, jeśli chcesz.        
Składniki, których będziesz potrzebować
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Couttures Chardonnay. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn