Marynowana Sałatka z łososia alaskańskiego i awokado z rukolą

Marynowana Dzika Sałatka z łososia alaskańskiego i awokado z rukolą rzeżuchą to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 667 kalorii. Na 4,62 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać sok z cytryny, ocet jabłkowy, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać awokado hass można śledzić to danie główne z Czekoladowy Koktajl Z Awokado jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Chrupiąca Sałatka Z Łososia Alaskańskiego, Dziki łosoś alaskański z sosem malinowym Chipotle i sałatką z Mango, oraz Głodny? Wild Alaskan Pink Salmon Patties with Spicy rukola Salad dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce ubij razem musztardę dijon i ocet razem, aż dobrze włączone. Powoli dodawać olej w stałym strumieniu, stale ubijając. Gęsty kremowy, w pełni emulgowany opatrunek to twój cel.
Dodać szczyptę każdej soli i pieprzu.
Umieść kostki łososia w dużej misce z winegretem musztardowym. Wrzucić do herbu; przykryć i przechowywać w lodówce 4 do 8 godzin, rzucając je raz na jakiś czas, aby zapewnić nawet marynowanie.Tuż przed podaniem. Pokrój awokado na pół i usuń pestki. Użyj melon baller, aby jak najwięcej ładnie uformowanych kulek, jak to możliwe, umieszczając je w średniej misce podczas pracy.
Wlać sok z cytryny na nich, aby zapobiec odbarwieniu. Wrzucić delikatnie połączyć.Talerz każdej sałatki indywidualnie, dzieląc rukolę i kolendrę równomiernie między każdą płytką.
Łososia i awokado odsączyć, wyrzucając płyn. Łososia i awokado podzielić między talerze. Płyn, który do nich przylega, powinien wystarczyć opatrunku. Ale zwykły winegret można dodać, jeśli chcesz.
Każdy dekorujemy pełnymi nasionami musztardy i mielonym szczypiorkiem. Doprawić do smaku solą i pieprzem, jeśli chcesz.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Couttures Chardonnay. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.