Marynowana Sałatka Z Kiełków Fasoli
Marynowana Sałatka z kiełków fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 50 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jeśli masz szalotki, sól koszerna, woda, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Z łyżeczką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Sałatka Z Kiełków Fasoli Mung, Pikantna Sałatka Z Kiełków Fasoli, oraz Sałatka Szpinakowa Z Kiełkami Fasoli.
Instrukcje
Kiełki fasoli dobrze opłukać w zimnej wodzie, odcedzić i umieścić w dużej misce.
Dodaj szalotki i odstawić.
Pozostałe składniki umieścić w niereaktywnym rondlu i doprowadzić do wrzenia, mieszając drewnianą łyżką, aby rozpuścić sól i cukier.
Wyjąć z ognia i ostudzić do temperatury pokojowej.
Wlać mieszaninę octu na kiełki i szalotki i delikatnie wymieszać, aby zanurzyć wszystkie warzywa.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 do 2 godzin.
Kiełki fasoli odsączyć i podawać na kilku talerzach.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;