Marynowana Sałatka z cukinii i ciecierzycy

Marynowana Sałatka z cukinii i ciecierzycy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj marynowanej cukinii i sałatki z ciecierzycy. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól, papryka, obfity pieprz ruszt, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 16 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Marynowana Sałatka Z Ciecierzycy, Marynowana Sałatka z ciecierzycy z rzodkiewką i ogórkiem, oraz Marynowana Sałatka z ciecierzycy i karczocha z fetą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w niemetalowym pojemniku. Przykryć szczelnie i przechowywać w lodówce przez co najmniej 6 godzin (24 godziny jest optymalne), mieszając od czasu do czasu. Sprawdź przyprawy i dodaj więcej soli i soku z cytryny lub octu, jeśli uważasz, że to potrzebuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Goya SazonGoya Sazon
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Podawać posypane dodatkowymi świeżymi ziołami.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Ziołaświeże Zioła
TrudnośćŁatwy
Gotowe W16 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia63
Magazyn