Marynowana Sałatka z ciecierzycy z rzodkiewką i ogórkiem
Marynowana Sałatka z ciecierzycy z rzodkiewką i ogórkiem to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soku z cytryny, ogórków kirby, pietruszki z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka z marynowanego ogórka z rzodkiewką, koperkiem i krewetkami, Marynowana surowa Sałatka z kopru włoskiego z rzodkiewką, marchewką i wiosenną zielenią, oraz Marynowana Sałatka Z Ciecierzycy.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć oliwę z oliwek, sok z cytryny, czosnek, Skórka z cytryny i kminek i doprawić solą i pieprzem.
Dodać ciecierzycę i niech marynować przez co najmniej 25 protokół, mieszając od czasu do czasu. Tuż przed podaniem wymieszać ogórki, rzodkiewki, cebulę i pietruszkę i doprawić solą i pieprzem.