Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Marynowana sałatka warzywna może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 257 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny i 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, cebulę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marynowana Sałatka Warzywna, Marynowana Sałatka Warzywna, oraz Marynowana Sałatka Warzywna dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W średnim rondlu zagotować cukier i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Dodać olej i sól i odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
4
Dodaj do miski fasolkę szparagową, groszek, seler, pimientos, cebula i papryka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Szalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Wlać mieszaninę octu na warzywa, przykryć folią i marynować w lodówce przez 24 godziny.