Marynowana Sałatka Tofu z kaparami
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Marynowana Sałatka Tofu z kaparami może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 82 kalorie. Ten przepis służy 10. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka bazylii, soli, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cytryna I Dijon Marynowana Sałatka Z Piersi Indyka Z Kaparami I C, Marynowana Sałatka Z Tofu, oraz Sałatka z komosy ryżowej z pieczonym marynowanym Tofu dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszać oliwę z oliwek, ocet, sól, Bazyl, pieprz i oregano.
Umieść kostki tofu w dużej misce.
Zalać marynatą tofu; dodać kapary. Marynować tofu, mieszając od czasu do czasu, przez co najmniej 10 minut.
Połącz sałatę i pomidory w oddzielnej dużej misce.
Wlać mieszaninę tofu na sałatę i wrzucić.