Marynowana sałatka ze szparagów to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 52 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje 91 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ocet estragonowy, liście sałaty, liście estragonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Marynowana Sałatka Ze Szparagami, Marynowana Sałatka Ze Szparagami, oraz Marynowana sałatka ze szparagami i truskawkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Szparagi odsączyć i zalać płytkim szklanym naczyniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
2
Każdą warstwę posypać pokruszonym estragonem, pieprzem do smaku i solą czosnkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
3
Wlać sos sałatkowy i ocet na szparagi, przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki