Marynowana rzodkiewka i fasolka szparagowa
Marynowane rzodkiewki i fasolka szparagowa mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 81 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 5 i kosztuje 1,13 zł za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka cytryny, ząbki czosnku, ocet, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chrupiąca fasolka szparagowa z rzodkiewką, Fasolka szparagowa i rzodkiewka z sosem szalotkowym, oraz Sałatka Z Rukoli Z Fasolką Szparagową I Rzodkiewką Przepis.
Instrukcje
W rondlu połączyć biały ocet, wodę, cukier, czarny pieprz, ząbki czosnku i sól i doprowadzić do wrzenia.
Wyjąć z ognia i odstawić na 15 minut. W międzyczasie połącz rzodkiewki, fasolkę szparagową i skórkę z 1 cytryny w dużej misce.
Dodaj mieszaninę octu i odstawić 15 protokół.
Pozostałe ogórki podawać z polentą.