Marynowana polędwica wołowa z karmelizowaną cebulą i Ragoutem z grzybów

Marynowana polędwica wołowa z karmelizowaną cebulą i Ragoutem z grzybów to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 368 kalorii, 23G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 4,13 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz ząbki czosnku, miód, musztardę dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Bananowe Split jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Polędwica wołowa z pasternakiem-Ragout z grzybami, Wolno pieczona polędwica wołowa z podwójnym Ragoût pieczarkowym, oraz Kremowa Polenta z karczochem, karmelizowaną cebulą i oliwkowym Ragout.
Instrukcje
Aby przygotować wołowinę, połącz pierwsze 6 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Dodać wołowinę do worka; uszczelnić. Marynować w lodówce 4 godziny, obracając od czasu do czasu.
Wyjąć wołowinę z worka; wyrzucić marynatę.
Wołowinę posypać 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Umieścić wołowinę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 450 przez 35 minut lub do momentu, gdy termometr zarejestruje 135 lub do pożądanego stopnia przydatności.
Umieść polędwicę na talerzu; odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Aby przygotować ragout, rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę na patelnię; gotować 15 minut lub aż lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę, od czasu do czasu mieszając. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Dodać grzyby, 1 łyżka sosu sojowego i tymianek; smażyć 8 protokół. Wymieszać z Maderą; gotować 2 minuty lub aż płyn prawie wyparuje.
Dodać bulion; gotować 2 minuty lub aż płyn prawie wyparuje.
Wyjąć z ognia; wymieszać 1 łyżkę octu, 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.