Marynowana Pierś Z Indyka
Marynowana pierś z indyka może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.86 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 49g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka brązowego cukru, mielonego pieprzu, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Cytryna I Dijon Marynowana Sałatka Z Piersi Indyka Z Kaparami I C, Wędzona Marynowana Pierś Z Kurczaka, oraz Marynowana Pierś Z Kaczki Po Japońsku.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać czosnek, bazylia, i pieprz. Przetrzyj piersi indyka. Włóż po jednym goździku na każdym końcu piersi indyka, a po jednym na środku.
W dużym płytkim naczyniu wymieszaj olej roślinny, sos sojowy, sok z cytryny i brązowy cukier.
Umieścić piersi w naczyniu, i włączyć do płaszcza. Przykryć i marynować w lodówce co najmniej 4 godziny.
Rozgrzej grill na duże ciepło.
Lekko nasmarować ruszt grillowy. Marynatę wyrzucić, na grillu ułożyć piersi z indyka. Zamknij pokrywkę i grilluj piersi indyka około 15 minut z każdej strony lub do temperatury wewnętrznej 170 Stopni F (68 stopni C).