Marynowana Pieczeń Wieprzowa Z Sosem Porzeczkowym

Marynowana pieczeń wieprzowa z sosem porzeczkowym może być dobrym przepisem na poszerzenie zestawu przepisów na danie główne. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis zawiera 545 kalorii , 69 g białka i 13 g tłuszczu na porcję. Za 3,9 USD za porcję ten przepis pokrywa 32% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób. Mieszanka sosu sojowego, gotowanej sherry, pieczeni z polędwiczki wieprzowej i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 5 stwierdziło, że był strzałem w dziesiątkę. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, według tego przepisu zajmie to około 7 godzin . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 89% wyniku , co jest niesamowitym wynikiem. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Pieczeń wieprzowa z sosem porzeczkowym , Schab z sosem porzeczkowym i Schab faszerowany z sosem porzeczkowym .
Instrukcje
Umieść pieczeń w zamykanej plastikowej torbie. W średniej misce wymieszaj 1/2 szklanki sosu sojowego, 1/2 szklanki sherry, czosnek, musztardę, imbir i tymianek.
Wlej marynatę do torebki i zamknij.
Włóż torebkę do dużej miski i wstaw do lodówki na co najmniej 3 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Umieść pieczeń w średniej brytfance. Piecz wieprzowinę w marynacie bez przykrycia w nagrzanym piekarniku przez 2 1/2 do 3 godzin lub do momentu, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 170 stopni F na termometrze do mięsa. Podlewaj co godzinę podczas gotowania.
Podawać z sosem porzeczkowym.
Aby przygotować sos porzeczkowy: W małym rondlu ustawionym na średnim ogniu powoli rozpuść galaretkę porzeczkową. Wymieszaj 2 łyżki sherry i 1 łyżkę sosu sojowego.