Marynowana Papryka I Cebula
Marynowana papryka i cebula mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 20 kalorii. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka papryki, cebuli, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Marynowana Papryka I Cebula, Przyprawiona Marynowana Cebula I Papryka, oraz Hamburgery serowe z marynowaną papryką, cebulą i ogórkiem.
Instrukcje
Namoczyć plastry cebuli w lodowatej wodzie, aby przykryć w małej misce 10 minut; odcedzić.
Ułożyć plastry cebuli i papryki w 1 (1-qt.) canning jar.
Ocet, kolejne 3 składniki i 1 szklanka wody zagotować w małym rondlu nonaluminum na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cukier się rozpuści.
Wlać gorącą mieszaninę octu do warzyw w słoiku.
Odstawić, odsłonięty, 1 godzinę. Przykryć i schłodzić 24 godziny. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 1 tygodnia.