Marynowana Letnia Marchewka, Łosoś Gravalax I Ogórecznik
Marynowana letnia marchewka, łosoś Gravalax i Ogórecznik to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 538 kalorii, 28g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na $3.75 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 32 minuty. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz ocet winny, sos sojowy, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać anyż Gwiaździsty, można śledzić to danie główne z Mini Star-Bułeczki Anyżowe jako deser. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Spróbuj Proste Letnie Warzywa Marynowane, Pikantne Marynowane Letnie Warzywa, oraz Quesadillas Kiszone Latem dla podobnych receptur.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.