Marynowana kukurydza i papryka
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Marynowana kukurydza i papryka może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 449 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.58 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać ocet jabłkowy, papryka jalapeno, papryka i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Papryka Marynowana, Papryka Marynowana, oraz Papryka Marynowana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ocet, cukier, nasiona gorczycy, 2 łyżeczki soli i liście laurowe połączyć w średnim rondlu. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu; gotować, mieszając do rozpuszczenia cukru, o 5 protokół.
Wyjmij z ognia i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Tymczasem doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Pokrój kukurydzę w poprzek na kawałki o średnicy od 1 do 2 cali ząbkowanym nożem.
Dodać do wrzącej wody i gotować, aż będzie krucho-miękka, o 5 protokół; przenieść do durszlaka za pomocą łyżki szczelinowej i spłukać pod zimną wodą, aż ostygnie.
Dodać paprykę i seler do wrzącej wody i gotować 2 protokół; odcedzić i spłukać pod zimną wodą, aż ostygnie.
Zapakuj warzywa i jalapenos do słoika 1-quart, a następnie wlej solankę. Przykryć i przechowywać w lodówce przez noc lub do 1 tygodnia.