Marynowana Kapusta Napa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj marynowanej kapusty Napa. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 9 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Mieszanka marchwi, gruba sól, kapusta napa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chińska Pikantna Marynowana Kapusta Napa, Marynowana kapusta Napa ze śliwkami Umeboshi, oraz Napa Kapusta Slaw.
Instrukcje
Wrzucić razem kapustę, marchew i sól w misce. Umieść kombu w wąskim prostopadłościennym pojemniku (od 5 do 6 cali średnicy) i top mieszaniną kapusty.
Wytnij kawałek kartonu, aby zmieścił się tylko wewnątrz pojemnika i włóż go do zamykanej plastikowej torby. Wierzch kapusty z okrągłym pokryciem z tworzywa sztucznego i ułóż od 4 do 6 funtów konserw na wierzchu, aby ją zważyć. Schłodzić ważoną kapustę co najmniej 3 godziny.
Odrzuć kombu. Wycisnąć nadmiar płynu z kapusty i wymieszać z shiso.
* Kapusta może być ważona do 1 dnia.