Marynowana jagnięcina z pomarańczowym Chimichurri

Marynowana jagnięcina z pomarańczowym Chimichurri może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 217 kalorii, 30g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz ząbki czosnku, liście pietruszki, liście kolendry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Marynowana jagnięcina z pomarańczowym Chimichurri, Grillowana marynowana noga jagnięca ze szparagami i miętą Chimichurri, oraz Kebaby jagnięce marynowane pomarańczowo - limonkowo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować jagnięcinę, połącz pierwsze 7 składników w małej misce; przetrzyj jagnięcinę.
Umieścić jagnięcinę w dużej plastikowej torbie na suwak; uszczelnić. Marynować w lodówce 2 godziny, obracając od czasu do czasu.
Wyjąć jagnięcinę z worka; wyrzucić pozostałą marynatę.
Jagnięcinę posypać równomiernie 1 łyżeczką soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Rolka jagnięcina; zabezpieczyć jagnięcinę w odstępach 2-calowych sznurkiem.
Umieść jagnięcinę na stojaku pokrytym natryskiem do gotowania; umieść stojak na patelni.
Piec w temperaturze 400 przez 55 minut lub aż termometr zarejestruje 145 (średnio Rzadki) lub pożądany stopień doneness.
Odstawić pieczeń na 20 minut przed krojeniem.
Aby przygotować Chimichurri pomarańczowy, połączyć kolendry i pozostałe składniki w robocie kuchennym; proces do gładkiej.