Marynowana Grillowana Polędwiczka Wieprzowa

Marynowana Grillowana Polędwica wieprzowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,19 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 403 kalorie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sherry, szalotki, rozmaryn i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać ocet ryżowy, możesz śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 52 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana Marynowana Polędwica Wieprzowa, Polędwiczki wieprzowe z grilla marynowane w cytrusach i soi, oraz Grillowana Polędwica wieprzowa marynowana w pikantnym sosie sojowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Przyciąć polędwiczki ze wszystkich tłuszczów i srebrnej skóry.
Umieść je w płytkim naczyniu do pieczenia wystarczająco dużym, aby utrzymać je bez tłoczenia.
Połączyć sos sojowy, sherry, miód, ocet, olej, i sok pomarańczowy w średniej misce, ubijanie aż dobrze mieszane. Wymieszać z rozmarynem, szalotka, i imbir.
Wlać mieszaninę na polędwice. Przykryć folią i pozostawić do marynowania w temperaturze pokojowej przez 2 godziny.
Rozgrzej patelnię do grillowania Na zewnątrz lub wewnątrz.
Wyjąć wieprzowinę z marynaty, wytrząsając nadmiar.
Umieść polędwiczki na grillu i gotuj, często obracając, przez około 18 minut lub do momentu, gdy termometr natychmiastowy włożony w najgrubszą część odczyta 155 stopni F.
Przełożyć na półmisek i pozostawić mięso na 10 minut przed wyrzeźbieniem.
W międzyczasie umieścić marynatę w małym rondlu na średnim ogniu i doprowadzić do duszenia. Gotować na wolnym ogniu przez 10 minut, lub aż lekko zgęstnieje.
Pokroić wieprzowinę w plastry o grubości 1/4 cala, łyżka gorącej marynaty nad wieprzowiną.
Podawać z rozrzuconą sałatką.