Marynowana fasola szparagowa z pomidorami, oliwkami i fetą
Marynowana fasola szparagowa z pomidorami, oliwkami i fetą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 163 kalorie, 5G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oliwek kalamatan, ząbki czosnku, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Pomidorami, Oliwkami I Jajkami, Fasola Szparagowa, Pomidory I Czarne Oliwki, oraz Smażona fasola szparagowa z oliwkami i suszonymi pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć fasolę do wrzącej wody przyprawionej 1 łyżeczką soli; gotować od 6 do 8 minut lub aż będzie chrupiąca-miękka.
Drenaż. Zanurz fasolę w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania.
Umieścić w płytkim naczyniu do serwowania.
Czosnek gotować w gorącym oleju na patelni na średnim ogniu 30 sekund lub tylko do pachnące; usunąć z ognia. Oliwki wymieszać, kolejne 4 składniki, a pozostałą 1/2 łyżeczki soli.
Wlać mieszaninę na fasoli, podrzucając do herbu. Schłodzić co najmniej 3 godziny lub przez noc.
Dekorować, w razie potrzeby.