Marynowana Fasola Szparagowa

Marynowana Fasola Szparagowa
Marynowana fasola szparagowa wymaga z grubsza 20 minut od początku do końca. Na 1,19 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Mieszanka ząbka czosnku, pieprz, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marynowana Fasola Szparagowa, Marynowana Fasola Szparagowa, oraz Marynowany Koperek Zielona Fasola dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować fasolę we wrzącej wodzie, aby pokryć 4 do 5 minut lub do chrupkości-miękkie; odcedzić. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
FasolaFasola
2
W dużej misce ubijamy ocet i kolejne 5 składników. dodajemy fasolę i cebulę, podrzucając do płaszcza. Przykryć i schłodzić 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
FasolaFasola
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Podawać z łyżką szczelinową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn