Marynowana Fasola Fava

Marynowana Fasola Fava
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj marynowanej fasoli Fava. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 252 kalorie, 13g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, fasolę fava, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tagine fasoli Fava, fasoli szparagowej i karczochów serca, Karmelizowana Cebula I Fasola Fava (Bób), oraz Fasola Fava z szynką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia. Podczas gdy woda się nagrzewa, Usuń fasolę fava z długich strąków. Gdy woda się zagotuje, dodać fasolę fava i gotować do jasnozielonego i po prostu miękkie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
2/3 Szklanki (4 Uncje) Półsłodkich Kawałków Czekolady2/3 Szklanki (4 Uncje) Półsłodkich Kawałków Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Odcedzić i natychmiast spłukać pod zimną wodą. Pop jasnozielone fasolki fava z ich obudowy i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
2/3 Szklanki (4 Uncje) Półsłodkich Kawałków Czekolady2/3 Szklanki (4 Uncje) Półsłodkich Kawałków Czekolady
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
3
W słoiku kufel połączyć ocet, oliwę z oliwek, czosnek, gałązki rozmarynu, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Umieść pokrywkę na słoiku i wstrząśnij, aby połączyć vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
5
Przygotowaną fasolę Fava wlać do słoika z winegretem. Wymień pokrywkę i wstrząśnij, aby pokryć fasolę fava.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Fasola FavaFasola Fava
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
6
Odstawić na co najmniej 15 minut przed podaniem. Marynowana fasola fava potrwa 2-3 dni w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn