Marynowana Fasola Fava
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj marynowanej fasoli Fava. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 252 kalorie, 13g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, fasolę fava, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tagine fasoli Fava, fasoli szparagowej i karczochów serca, Karmelizowana Cebula I Fasola Fava (Bób), oraz Fasola Fava z szynką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia. Podczas gdy woda się nagrzewa, Usuń fasolę fava z długich strąków. Gdy woda się zagotuje, dodać fasolę fava i gotować do jasnozielonego i po prostu miękkie, o 3 protokół.
Odcedzić i natychmiast spłukać pod zimną wodą. Pop jasnozielone fasolki fava z ich obudowy i odstawić.
W słoiku kufel połączyć ocet, oliwę z oliwek, czosnek, gałązki rozmarynu, sól i pieprz.
Umieść pokrywkę na słoiku i wstrząśnij, aby połączyć vinaigrette.
Przygotowaną fasolę Fava wlać do słoika z winegretem. Wymień pokrywkę i wstrząśnij, aby pokryć fasolę fava.
Odstawić na co najmniej 15 minut przed podaniem. Marynowana fasola fava potrwa 2-3 dni w lodówce.