Marynowana Fasola Fava

Marynowana Fasola Fava
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj marynowanej fasoli Fava. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 252 kalorie, 13g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, fasolę fava, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tagine fasoli Fava, fasoli szparagowej i karczochów serca, Karmelizowana Cebula I Fasola Fava (Bób), oraz Fasola Fava z szynką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia. Podczas gdy woda się nagrzewa, Usuń fasolę fava z długich strąków. Gdy woda się zagotuje, dodać fasolę fava i gotować do jasnozielonego i po prostu miękkie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Odcedzić i natychmiast spłukać pod zimną wodą. Pop jasnozielone fasolki fava z ich obudowy i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
3
W słoiku kufel połączyć ocet, oliwę z oliwek, czosnek, gałązki rozmarynu, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
4
Umieść pokrywkę na słoiku i wstrząśnij, aby połączyć vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
5
Przygotowaną fasolę Fava wlać do słoika z winegretem. Wymień pokrywkę i wstrząśnij, aby pokryć fasolę fava.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Fasola FavaFasola Fava
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
6
Odstawić na co najmniej 15 minut przed podaniem. Marynowana fasola fava potrwa 2-3 dni w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn