Marynowana Fasola
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać marynowanej fasoli koperkowe spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 8 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 250 i kosztuje 3 centów za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś gałązki koperku, ząbki czosnku, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Sałatka Z Ziemniaków I Ogórków Kiszonych, Fasolka Szparagowa Z Koperkiem, oraz Fasolka Szparagowa Z Koperkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Sterylizuj słoiki i przygotuj pokrywki.
Podczas gdy słoiki są gotowane, myć fasolę, przyciąć końce łodygi i pokroić na 4-calowe długości.
Połącz ocet, sól, pokruszony czerwony pieprz i 2 szklanki wody w 3-qt. rondel ze stali nierdzewnej. Doprowadzić do wrzenia.
W każdym gorącym słoiku umieścić 2 gałązki koperku i 1 ząbek czosnku. Całą fasolę szczelnie zapakować w słoiki. Przykryć gorącym płynem do wytrawiania, pozostawiając 1/2-calową przestrzeń na głowę. Słoiki uszczelniające i procesowe, przetwarzanie 5 minut.
Wyjąć słoiki z wody i odstawić, niezakłócony, w temperaturze pokojowej 24 godzin. Aby sprawdzić uszczelki, zdejmij opaski i naciśnij środek każdej pokrywy. Jeśli pokrywa się nie rusza, słoik jest zapieczętowany. Jeśli pokrywa obniży się i pojawi się ponownie, słoik nie jest zapieczętowany. Przechowywać odpowiednio zamknięte słoiki w chłodnym, ciemnym miejscu do 1 roku. Przechowywać w lodówce po otwarciu.