Marynowana Dziczyzna
Marynowana dziczyzna może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 5,38 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, olej roślinny, sól cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to drogie przepis dla fanów Południowej żywności. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane Marynowane Polędwiczki Z Dziczyzny, Dziczyzna Bourguignon (Gulasz Z Dziczyzny), oraz Dziczyzna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dziczyzna funta płasko, i pokroić w paski 1 cal; umieścić w dużej misce.
Wlać sos Worcestershire i piwo. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę lub więcej.
W płytkiej misce połączyć mąkę, sól cebuli i czosnek w proszku. Przeciągnij namoczone mięso przez mieszaninę mąki.
Rozgrzać olej na dużej ciężkiej patelni i smażyć mięso na złoty kolor.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Gunderloch Estate Riesling Dry z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Gunderloch Estate Riesling Dry]()
Gunderloch Estate Riesling Dry