Marynowana cebula z zielonymi pomidorami to bezglutenowe i wegańskie przepis z 20 porcjami. Ta przystawka ma 78 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 10 minut. Mieszanka octu jabłkowego, pieprz chile, mielona kurkuma i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Marynowana cebula z zielonymi pomidorami, Smażone zielone pomidory z ogórkiem Chlebowo-maślanym Rémoulade, oraz Fasolka szparagowa z marynowaną cebulą.
Instrukcje
1
Wrzucić razem pierwsze 5 składników w dużej misce. Przykryć i odstawić 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Przełożyć na durszlak; odcedzić 20 minut. Zapakuj w 3 (1-pkt.) słoiki, napełnianie do 1/2 cala od góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
Ocet i kolejne 3 składniki zagotować w małym rondlu na średnim ogniu; gotować, ciągle mieszając, 1 minutę lub aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Odstawić 5 minut.
5
Wlać mieszaninę octu na mieszaninę cebuli w słoikach, wypełniając do 1/2 cala od góry. Całkowicie schłodzić (około 20 minut). Przykryć pokrywkami i schłodzić 8 godzin przed podaniem. Przechowywać w lodówce do 2 tygodni.