Marynowana Cebula Perłowa
Marynowana cebula perłowa może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 108 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 63 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ocet, sól do konserw i marynowania, perłową cebulę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 11%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Marynowana Cebula Perłowa, Kotlety Wieprzowe Z Marynowaną Perłową Cebulą I Pancettą, oraz Cebula Perłowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić cebulę duży garnek wrzącej wody 30 sekund; odcedzić. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić. Przyciąć i wyrzucić końce każdej cebuli, i slip off Skórki.
Sterylizuj słoiki i przygotuj pokrywki.
Gdy słoiki się gotują, doprowadzić ocet, cukier, sól i 1/2 szklanki wody do wrzenia w 6-qt. piec holenderski ze stali nierdzewnej lub emaliowany na dużym ogniu. Gotować 3 minuty, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj obraną cebulę i wróć do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować 4 minuty lub aż cebula są prawie miękkie.
Miejsce 1 1/4 tsp. nasiona gorczycy, 1/2 łyżeczki. nasiona selera i 4 goździki w każdym gorącym słoiku. Cebulę szczelnie zapakować w słoiki, pozostawiając 1/2 cala przestrzeni na głowę. Przykryj cebulę gorącym płynem do wytrawiania, pozostawiając 1/2 cala przestrzeni na głowę. Słoiki uszczelniające i procesowe, przetwarzanie 10 minut.
Wyjąć słoiki z wody i odstawić, niezakłócony, w temperaturze pokojowej 24 godzin. Aby sprawdzić uszczelki, zdejmij opaski i naciśnij środek każdej pokrywy. Jeśli pokrywa się nie rusza, słoik jest zapieczętowany. Jeśli pokrywa obniży się i pojawi się ponownie, słoik nie jest zapieczętowany. Przechowywać odpowiednio zamknięte słoiki w chłodnym, ciemnym miejscu do 1 roku. Przechowywać w lodówce po otwarciu.