Marynowana azjatycka polędwica wieprzowa
Marynowana azjatycka polędwica wieprzowa to azjatycki przepis na 6 osób. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis bezglutenowy i bezmleczny zawiera 294 kalorie , 25 g białka i 9 g tłuszczu na porcję. Za 1,36 USD za porcję przepis ten pokrywa 17% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewielu osobom to danie główne naprawdę smakowało. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Mieszanka sosu worcestershire, brązowego cukru, pieprzu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 30 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 54% . Podobne przepisy obejmują Azjatyckie marynowane udka z kurczaka , Azjatycki marynowany bakłażan i Polędwica wieprzowa owinięta boczkiem .
Instrukcje
W małej misce wymieszaj pierwsze osiem składników.
Wlać 1/2 szklanki marynaty do dużej, zamykanej plastikowej torby.
Dodaj wieprzowinę; zamknij woreczek i obróć, aby pokryć. Schłodź w lodówce przez 8 godzin lub na noc. Przykryj i schłódź pozostałą marynatę.
Odcedź i wyrzuć marynatę.
Połóż wieprzowinę na ruszcie w płytkiej brytfannie.
Piec w temperaturze 450°C przez 20–25 minut lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 160°C, od czasu do czasu polewając mięso pozostałą marynatą.
Odczekać 5 minut przed pokrojeniem.