Marynowana azjatycka polędwica wieprzowa to azjatycki przepis na 6 osób. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis bezglutenowy i bezmleczny zawiera 294 kalorie , 25 g białka i 9 g tłuszczu na porcję. Za 1,36 USD za porcję przepis ten pokrywa 17% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewielu osobom to danie główne naprawdę smakowało. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Mieszanka sosu worcestershire, brązowego cukru, pieprzu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 30 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 54% . Podobne przepisy obejmują Azjatyckie marynowane udka z kurczaka , Azjatycki marynowany bakłażan i Polędwica wieprzowa owinięta boczkiem .
Instrukcje
1
W małej misce wymieszaj pierwsze osiem składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlać 1/2 szklanki marynaty do dużej, zamykanej plastikowej torby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
3
Dodaj wieprzowinę; zamknij woreczek i obróć, aby pokryć. Schłodź w lodówce przez 8 godzin lub na noc. Przykryj i schłódź pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
4
Odcedź i wyrzuć marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
5
Połóż wieprzowinę na ruszcie w płytkiej brytfannie.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
6
Piec w temperaturze 450°C przez 20–25 minut lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 160°C, od czasu do czasu polewając mięso pozostałą marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web