Marynata Włosko-Musztardowa

Marynata Włosko-Musztardowa
Marynata włosko-musztardowa to bezglutenowe, pierwotne, całe 30 i wegetariańskie marynata. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 17 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pieprz, pietruszka z płaskim liściem, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 19%. Podobne przepisy to Marynata Musztarda Jabłkowa, Bez odpadów pikantna marynata musztardowa, oraz Marynata miodowo-musztardowa do kurczaka lub łososia.

Instrukcje

1
Ubić razem 6 pierwszych składników, aż dobrze się połączą; wymieszać z kaparami i pietruszką. Zużyć natychmiast lub przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do użycia. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 3 dni. Jeśli schłodzone, trzepaczka przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1
Wlać marynatę włosko-musztardową do płytkiego naczynia lub dużej plastikowej torby zamrażarki z zamkiem błyskawicznym; dodać 4 (7-do 8-oz.) piersi kurczaka obrane ze skóry i bez kości. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić co najmniej 8 godzin lub do 24 godzin, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
2
Usuń kurczaka z marynaty, odrzucając marynatę. Kurczaka pokroić na sucho i posypać 1 łyżeczką. sól i 1/2 łyżeczki. pepper. Kurczaka ugotować w 1 do 2 łyżek. gorąca oliwa z oliwek w dużej patelni na średnim ogniu 6 do 8 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia. Przyrządza 4 porcje; Przygotowanie: 10 min., Chill: 8 godz., Cook: 16 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn