Marynata Włosko-Musztardowa

Marynata Włosko-Musztardowa
Marynata włosko-musztardowa to bezglutenowe, pierwotne, całe 30 i wegetariańskie marynata. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 17 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pieprz, pietruszka z płaskim liściem, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 19%. Podobne przepisy to Marynata Musztarda Jabłkowa, Bez odpadów pikantna marynata musztardowa, oraz Marynata miodowo-musztardowa do kurczaka lub łososia.

Instrukcje

1
Ubić razem 6 pierwszych składników, aż dobrze się połączą; wymieszać z kaparami i pietruszką. Zużyć natychmiast lub przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do użycia. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 3 dni. Jeśli schłodzone, trzepaczka przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
1
Wlać marynatę włosko-musztardową do płytkiego naczynia lub dużej plastikowej torby zamrażarki z zamkiem błyskawicznym; dodać 4 (7-do 8-oz.) piersi kurczaka obrane ze skóry i bez kości. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić co najmniej 8 godzin lub do 24 godzin, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
2
Usuń kurczaka z marynaty, odrzucając marynatę. Kurczaka pokroić na sucho i posypać 1 łyżeczką. sól i 1/2 łyżeczki. pepper. Kurczaka ugotować w 1 do 2 łyżek. gorąca oliwa z oliwek w dużej patelni na średnim ogniu 6 do 8 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia. Przyrządza 4 porcje; Przygotowanie: 10 min., Chill: 8 godz., Cook: 16 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn