Marynata Turecka
Marynata turecka może być tylko marynatą, której szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 145 kalorii, 1G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, mleko, pastę pomidorową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pilaf Turecki, Turecki Salep, oraz Tureckie Rissole dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj oliwę z oliwek, sok z cytryny, pastę pomidorową i sok z cebuli.
Umieść mięso w misce, przykryj i marynuj przez co najmniej 6 godzin, ale 24 godziny jest lepsze.