Marynata i sos Teriyaki
Marynata Teriyaki i sos wymaga ok. 20 minut od początku do końca. Ta marynata ma 147 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 60 centów za porcję. Kilka osób naprawdę lubiło to japońskie danie. 48 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ocet ryżowy, wodę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Sos Teriyaki i marynata, Marynata W Sosie Maui Teriyaki, oraz Kurczak Jerk z marynatą i sosem Kikkoman Teriyaki.
Instrukcje
Wymieszać sos sojowy, miód, ocet ryżowy, olej sezamowy, brązowy cukier, nasiona sezamu, czosnek i imbir razem w małym rondlu na średnim ogniu.
Skrobię kukurydzianą ubić do wody w misce; dodać do mieszanki sosu sojowego. Gotować sos, mieszając regularnie, na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, 5 do 7 protokół.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jedno wino można spróbować jest Birichino Jurassic Park Winnica stare winorośle Chenin Blanc. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Birichino Jurassic Park Winnica Stare Winorośle Chenin Blanc]()
Birichino Jurassic Park Winnica Stare Winorośle Chenin Blanc
2017 zawiera perfumy z miodu z kwiatu pomarańczy, masła jabłkowego, siarki i swoistego prekursora bzu, który aktywuje nie tylko układ węchowy, ale także układ limbiczny, autonomiczny układ nerwowy i inne systemy znajdujące się w bardziej odległych sektorach. Wilgotność gleby i mikroklimatu w sezonie wegetacyjnym 2017 pozostawała dość wysoka przez cały sezon wegetacyjny ze względu na ogromne deszcze z poprzedniej zimy, przyczyniając się do rozwoju skromnego, ale znaczącego wczesnego botrytis. Ostatni raz spotkaliśmy się z tymi Warunkami w 2013 roku i wyprodukowaliśmy wino podobne do tego rocznika - tuż wytrawne w stylu znanym przez Francuzów jako sec tendre-wytrawne, ale delikatne. Podobnie jak w poprzednich rocznikach, to wino fermentowało w stali nierdzewnej bez inokulacji i dojrzewało do następnej wiosny w 8 beczkach ze stali nierdzewnej i 2 neutralnych dębowych beczkach Węgierskich.