Marynata Bourbon Kentucky
Marynata Bourbon Kentucky może być tylko marynatą, której szukasz. Ten przepis służy 9 i kosztuje 42 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 33 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Jeśli masz ocet jabłkowy, sos sojowy, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Tort Kentucky Bourbon, Kentucky Bourbon Balls, oraz Kentucky Bourbon Burgoo dla podobnych receptur.
Instrukcje
W szklanej lub ceramicznej misce wymieszaj razem bourbon, koncentrat soku ananasowego, sos sojowy, ocet jabłkowy, wodę, czosnek, imbir i ostry sos pieprzowy.
Dodać pożądane mięso do naczynia i obrócić do płaszcza. Marynować w lodówce przed grillowaniem według uznania. Marynatę wyrzucić po użyciu.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sok Domaine Leseurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki. Ten riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.