Imbir i jabłko Martini może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury napoju. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje $1.3 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 268 kalorii. 42 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, wodę gazowaną, lód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Martini z imbirem i jabłkiem, Martini Jabłkowe, oraz Spiced Virgin Apple Martini.
Instrukcje
1
W dzbanku połącz syrop cukrowy, sok jabłkowy, rum i wodę gazowaną. Aby podać, napełnij shaker do martini lodem i dodaj około 1 szklankę mieszanki rumu. Dobrze wstrząsnąć i wlać do kieliszków do martini.
W małym rondlu połącz cukier, wodę i imbir na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Wyjmij patelnię z ognia i pozostaw syrop do ostygnięcia, około 20 minut. Odcedzić przed użyciem.