Martini Mahimahi

Martini Mahimahi
Martini Mahimahi to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwki nadziewane pimiento, marynatę martini, gin i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 10%. Spróbuj Creepy Eyeball Martini (liczi Matchan i Blood Orange Martini), Masło orzechowe i galaretka Martini (AKA PB & J Martini), oraz Mahimahi BLT dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przyprawiamy rybę solą i pieprzem. Włóż 1-gal. zamykana plastikowa torba i dodaj marynatę. Zamknąć worek i marynować w temperaturze pokojowej około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
Odcedzić, oszczędzając czosnek i wyrzucić marynatę. Osusz rybę i czosnek papierowymi ręcznikami, aby uniknąć kapania alkoholu w pobliżu ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
AlkoholAlkohol
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
3
Rozgrzać olej na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj rybę, czosnek i oliwki. Gotować ryby, aż rumiane z jednej strony, 3 do 4 protokół. Odwróć i gotować, aż gotowane przez, ale nadal wilgotne w centrum, 2 do 3 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Zdjąć patelnię z ognia i przenieść rybę na talerz, pozostawiając czosnek i oliwki na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Wlać sok z cytryny i bulion z kurczaka na patelnię i wymieszać, aby zebrać brązowe kawałki, następnie wymieszać wermut i gin. Powrót patelni na dużym ogniu i gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 3 protokół. Wymieszać z masłem do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
GinGin
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Na rybę polać sosem z oliwkami i czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn