Marsala-Figi Gotowane

Marsala-Figi Gotowane
Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 74 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 83 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pieprzu, miodu, figi mission i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Marsala-gotowane figi na Ricotcie, Gotowane Gruszki Z Gotowanymi Przyprawami Fig, oraz Marsala Gotowane Gruszki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia; gotować 7 minut lub aż syropy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać figi; gotować 1 minutę lub do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
FigiFigi
3
Wybierz składnik
4
Świeże figi potrzebują bardzo mało ozdoby i gotowania, dzięki subtelnemu, słodkiemu smakowi i gęstej konsystencji. Na szybkie, przyjemne zakończenie posiłku podajemy figi na surowo lub delikatnie dusimy je w sosie przez kilka minut. Figi są dostępne dwa razy w roku, z pierwszym plonem dostępnym od czerwca do lipca, a drugim plonem na początku września i trwającym do połowy października.
Składniki, których będziesz potrzebować
FigiFigi
SOSSOS

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W13 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn