Marokańskie Udka Z Kurczaka
Marokańskie udka z kurczaka to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.72 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 267 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, mielony kminek, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Marokańskie Udka Z Kurczaka, Marokańskie Udka Z Kurczaka, oraz Marokańskie Udka Z Kurczaka.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj połowę kurczaka na patelnię; gotować 5 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Wyjąć kurczaka z patelni. Powtórz procedurę z pozostałym kurczakiem.
Dodaj cebulę na patelnię; smażyć przez 3 protokół lub do miękkości.
Dodaj imbir i następne 6 składników (przez czosnek); smażyć przez 30 sekund lub do pachnącego. Wymieszać w bulionie, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Powrót kurczaka na patelnię; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę lub aż kurczak będzie miękki.
Kurczaka wyjąć z patelni łyżką szczelinową; lekko ostudzić.
Kurczaka pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Dodaj kurczaka, ciecierzycę i morele na patelnię. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 10 minut lub do całkowitego ogrzania.