Marokańskie duszone golonki cielęce wymagają z grubsza 45 minut od początku do końca. Na 10,08 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 676 kalorii, 67g białka, oraz 14g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz wino, mieloną kurkumę, marchewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 84%. Podobne przepisy to Duszone Golonki Cielęce, Golonki Cielęce Duszone W Winie, oraz Golonki cielęce duszone (osso Buco).
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Aby przygotować przyprawy rub, połączyć pierwsze 6 składników w małej misce. Utnij tłuszcz z cielęciny; przetrzyj powierzchnię cielęciny przyprawami.
Dodaj bulion, wino, sok i koncentrat pomidorowy, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Cielęcina z powrotem na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i piec w 350 przez 45 minut. Turn shanks; dodać squash, marchew kawałki, i ciecierzycy. Przykryć i piec dodatkowe 45 minut lub aż cielęcina strzępy łatwo widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu