Marokański Schab z suszonymi owocami i cytrynami
Marokański Schab z suszonymi owocami i cytrynami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $7.46 za porcję. Jedna porcja zawiera 929 kalorii, 125g białka, oraz 23G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz miód, śliwki, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać suszone morele, można śledzić to danie główne z The ultimate makeover: Bread & butter pudding jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Schab z farszem z suszonych owoców i kasztanów, Schab nadziewany jabłkiem z marokańskimi przyprawami Skinnytaste, oraz Schab z suszonymi śliwkami i pancettą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Opłucz cytryny i przyciąć końcówki.
Cytryny pokroić w plasterki o grubości 1/8 cala i wyrzucić nasiona.
Umieść 1/2 kolendry, kurkumy, imbiru, kminku, soli, miodu, cebuli, moreli, śliwek i plastrów cytryny w każdej z 2 plastikowych torebek zamrażarki (1-gal. rozmiar). Wyciśnij torebki, aby wymieszać składniki.
Opłucz wieprzowinę. Przyciąć i wyrzucić większość tłuszczu.
Dodaj 1 pieczeń wieprzową i 1/2 bulionu do każdej torebki. Uszczelnij worki, Odwróć, aby wymieszać i zamrozić (patrz zimne fakty poniżej).
Odwilż 1 worek (patrz UWAGI).
Wlać wieprzowinę i sos do patelni o wymiarach 9 na 13 cali. Obróć stronę tłuszczu wieprzowego.
Piec w piekarniku 400, aż termometr włożony do środka najgrubszej części pieczeni osiągnie 155, około 40 minut; często mieszaj sos i smaż mięso.
Przełożyć wieprzowinę na półmisek i odstawić na około 5 minut. Mięso pokroić w plasterki i podawać z sosem.
Zimne Fakty. Packaging: torby zamrażarki. Jeśli składniki zawierają płyn, Ustaw każdą plastikową torbę zamrażarki pionowo w misce,a następnie napełnij. Wycisnąć całe powietrze i uszczelnić worek. Aby lepiej chronić mrożonki podczas przechowywania, Zamknij każdą torebkę w drugiej.
Połóż torby płasko w zamrażarce, aż staną się solidne, więc będą się układać.