Marokański Ragout Merguez z gotowanymi jajkami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj marokańskiego Ragout Merguez z jajkami w koszulce. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 796 kalorii, 31g białka, oraz 66 g tłuszczu każdy. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, pomidory pieczone w ogniu, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dziś Kolacja: marokański Ragout z jajkami w koszulce, Marokański Merguez i Tagine warzywny, oraz Penne z marokańskim sosem śmietanowym Merguez.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i smażyć na złoty kolor. Wrzucić czosnek i gotować kolejne 2 protokół.
Dodaj merguez i sauté aż prawie gotowane przez, o 3 protokół.
Obniżyć ciepło do średnio-niskie i dodać ras El hanout, papryka, i sól. Wymieszać, aby połączyć i gotować przez minutę lekko grzać przyprawy.
Dodaj pomidory. Podgrzać do medium i gotować, aż mieszanina lekko zgęstnieje, o 5 protokół.
Rozbić jajka na mieszaninie, przykryć i gotować, aż białka zestaw, ale żółtka są nadal miękkie.
Łyżka ragout do 4 ciepłe miski i góry każdej porcji z 2 jaj, posypanie kolendry, i łyżeczka harissa.
Podawać natychmiast z chrupiącym chlebem.