Marokański Pieczony łosoś z salsą Mango

Marokański Pieczony łosoś z Salsan Mango to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 288 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $4.4 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, komercyjną harissę, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mango można śledzić to danie główne z Babeczki Paleo Mango z masłem Mango jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Spróbuj Marokański Pieczony Łosoś Z Salsą Mango, North Shore Cz. 2: Domestic Diva ' s Pan Pieczony łosoś z salsą Mango, oraz Łosoś z salsą Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki w misce; przykryć i schłodzić.
Rozłóż harissę po obu stronach łososia; posyp solą.
Łososia ułożyć na blasze pokrytej natryskiem do gotowania.
Piec w temperaturze 450 przez 20 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować po przetestowaniu widelcem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.