Marokański miecznik z sosem Kaparowo-jogurtowym

Marokański miecznik z sosem Kaparowo-jogurtowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj marokańskiego miecznika z sosem Kaparowo-jogurtowym. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,03 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka pieprzu, kaparów, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana Miecznik Z Sosem Cytrynowo-Kaparowym, Czerniejąca Miecznik Z Sosem Jogurtowym Estragonowym, oraz Pieczony łosoś z sosem jogurtowo-kaparowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować sos, połącz pierwsze 6 składników w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Aby przygotować rybę, podgrzej nieprzywierającą patelnię grillową na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
3
Połączyć paprykę i 6 kolejnych składników (przez paprykę czerwoną); posypać obie strony ryby. Lekko płaszcz obie strony ryby z gotowania sprayu; dodać ryby do patelni. Gotować 4 minuty z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo podczas badania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
PaprykaPapryka
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
5
Dekoruj gałązkami mięty, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiętaMięta

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn