Marokański Lamb Meat Loaf
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać marokański jagnięcina Meat Loaf spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 397 kalorii. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka mielonego pieprzu, złote rodzynki, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Marokański Meat Loaf, Marokańska Przyprawa Rub (Do Jagnięciny I Innego Mięsa), oraz Jagnięcina z serem Feta.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 11 składników w misce; dobrze wymieszać. Jagnięcinę pokruszyć na mieszance cebuli; mieszać tylko do wymieszania. Kształt mieszanki do 8 x 4-calowy Bochenek.
Umieść Bochenek w naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali pokrytym natryskiem do gotowania.
Piec w temperaturze 375 przez 45 minut lub do momentu, gdy termometr odczytu natychmiast zarejestruje 16
Pozostaw Meat loaf 5 minut przed krojeniem.